emola

Alla inlägg under mars 2011

hej

Av emma - 19 mars 2011 13:12

hej! jag har kommit på en jätte bra sak, eftersom jag jämt har på mig mobilen så kan jag uppdatera bloggen därifrån istället. Istället för att starta datorn hela tiden. visst blir det lite tråkigt att jag inte får upp ngra bilder genom mobilen. För vad är en blogg utan bilder? Ska bli duktigare på att få upp bilder på bloggen. Just nu sitter jagi köket i min ensamhet och har ingenting att göra. Ska väll göra muffins smet o äta? Tröst äta föt känner mig väldigt deprimerad. Jag har ingen ork till något just nu. Jag känner mig döf :/ Men nu så ska jag göra något ändå.

Av emma - 19 mars 2011 09:24

godmorgon

jag är inte glad, pga all snö... Jag som vill köra moppe. =(

I veckan har jag vart med min pojkvän & kompisar.

Idag ska jag väll försöka skriva klart en sak till SOn -,-, jag hatar SO och våran lärare. Sen drar jag nog hem till Lina och träffar Julia och henne :)

Eller vi fåååår se. Nej nu ska jag äta frukost ;)


Av emma - 17 mars 2011 19:01

jag saknar min lugg.. =(


MEN det var inte därför jag gjorde detta inlägg för att skriva om min lugg utan för att ni ska se på den här bilden. Har man skills eller har man ;)

62/65 jaaaaag är kung!  

..

Av emma - 17 mars 2011 18:49

hej!

veckan har gått fort, i morgon är det redan en vecka sedan jag var på teori för moppe. Har iaf köpt mig moppe nu och väntar bara på att få köra och sedan skriva provet! Idag var skolan seg som vanligt, förutom att vi busade lite och var lite barnsliga på profilen *_*

Har inget mer o skriva direkt. Har franska prov i morgon men orkar inte bry mig och orkar inte plugga. Tack för att mobilen finns & tack för att det går att ta kort med den. Så klarar jag mig bra.



     

sometimes i don't know..

Av emma - 12 mars 2011 09:16

Hej! 

Har inte skrivit på ett tag & det beror på att jag är så lat. Nej men *_* jag har faktiskt inte haft någon lust. Om det är någon som bryr sig, eller snarare är det jag själv som ska bry mig för jag skriver för min egen skull.  Men i går så var jag på teori för moped, alltså jag skrev ett inlägg igår innan jag skulle åka men tydligen sparade jag aldrig inlägget så det kom aldrig upp. Vi satt där i 9 timmar och lyssnade kan ju säga att det var liiiiiiiiite jobbigt. Okej kanske inte men lite segt faktiskt, så just nu är jag så jävla trött på allt som har med vägar & mopeder att göra. Men om jag vill ha mitt AM-kort då får jag fanemig så ut! Men nu har jag endast körningen kvar och sedan skriva provet.

Idag har jag nog tänkt att ut mina små pälsbollar och hoppa lite med dom. Måste komma igång med träningen. Hade tänkt tävla nästa helg men har ju sån där jävla konfirmation grej.  


Två bilder på två utav mina älsklingar<3

 Arrows Graffiti of phase 2 ( Kladd)

   Amor Es Alwin ( alwin)    

;)

Av emma - 7 mars 2011 16:21

Hello! 

Jag sitter och tittar på moppeder, ska ju ta AM kort och ska köpa mig en moppe. Så försöker hitta någon fin. Ni MÅSTE bara se den här den är sjukt snygg ser ut som en lätt mc, hur coolt skulle det inte att åka runt i den?

  

hej

Av emma - 7 mars 2011 12:11

Idag är jag hemma för är fortfarande sjuk, jag bakade chokladbollar förut. Och så kom jag på en sak jag och min vän Siri gjorde en gång, vi stoppade ner pärlsocker i kolsyrat vatten och det var väldigt roligt :D Gjorde det nyss så här har ni en video ;)




 



Av emma - 6 mars 2011 18:26

Hej!

Idag har jag storstädat hos kaninerna. Även kommit fram till ett beslut.

Tänkte även nämna en sak,  jag och min bästavän Louise Biszczak gick väldigt mycket till grillköket förut. Kanske var det bra ? För att jag tycker typ inte om Pizza,kebab eller något sånt längre. USH!

Fast vi slösade väldigt mycket pengar vilket var mindre bra..

Men, men gjort är gjort!

I morgon är det måndag och skolan börjar igen, får se om jag åker till skolan i morgon. Har fortfarande fruktansvärt ont i halsen och hade feber i morse. Sedan har jag typ ingen röst kvar ^^ för när jag var hemma hos Lina igår, så sjöng  vi singstar. Eller jag och julia och lina typ kolla på. Men jag sjöng VÄLDIGT HÖGT med min onda hals så det förklarar saken. ;D

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara njuta av livet och vänta på sms från en person.........................

Hejdå!


Presentation

hej, jag tycker inte det finns så mycket att säga om mig. Men däremot vill jag att ALLA ska veta att Louise Biszczak är bäst i hela världen & det finns ingen underbarare vän en henne. Jag älskar dig bästavän

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards